Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Web i tecnologia George Dunning i Edward Maslaveckas, cofundadors de Bud.

El hub de negocis digitals de Banc Sabadell, InnoCells, fa la seva primera inversió


25/10/2017
  • InnoCells ha coliderat una ronda d’1,6 milions d’euros en la plataforma de serveis financers britànica Bud.
  • Bud disposa d’acords amb més de 60 empreses de serveis financers, les quals vincula amb els bancs minoristes del Regne Unit.

InnoCells, el hub de nous negocis digitals de Banc Sabadell, ha coliderat la seva primera ronda d’inversió a Bud, la plataforma britànica líder en la integració de solucions i productes financers en un únic marketplace. La startup ha aixecat un total d’1,5 milions de lliures (uns 1,6 milions d’euros) de capital llavor procedent de diferents inversors.

InnoCells ha dut a terme la inversió a través del seu vehicle de corporate venture, InnoCapital, destinat a fer inversions estratègiques de caràcter digital i tecnològic en negocis en fase seed, sèries A i B, sempre relacionats amb àrees d’interès per al Grup Banc Sabadell.

Bud disposa d’acords amb més de 60 empreses de serveis financers, que vincula amb els bancs minoristes del Regne Unit, la qual cosa permet a les entitats financeres innovar a gran velocitat i millorar l’experiència de client.

Bud va néixer com una solució B2C (business to consumer) per concentrar diferents productes financers en una sola plataforma i vendre’ls directament al client, personalitzats i adaptats a les seves necessitats. La gran demanda del seu servei els ha dut a pivotar el seu model de negoci cap a l’actual B2B (business to business).

Ed Maslaveckas, conseller delegat de Bud, reconeix que «les startups fintech cada vegada llancen més ràpidament productes atractius per als consumidors, mentre que els bancs mantenen el 99% de les relacions financeres. Tots podem beneficiar-nos de la unió: els bancs, les fintech i, principalment, els clients».

Julio Martínez, director executiu d’InnoCells, destaca que «la inversió en Bud és un gran exemple dels beneficis d’unir el món startup i el corporatiu. InnoCells dona suport a l’esforç de startups com Bud, que estan marcant un punt d’inflexió en la materialització del model de plataforma en el sector bancari. L’evolució del model de relació digital amb els nostres clients és una realitat que està transformant cada vegada més la naturalesa i la distribució de l’oferta financera».

InnoCells explora àmbits de col·laboració estratègica amb startups, empreses fintech, players digitals, i amb tot l’ecosistema d’innovació exterior per generar valor per als clients del Grup Banc Sabadell mitjançant models híbrids basats en el concepte de plataforma de productes i serveis.

Bud està regulada per la Financial Conduct Authority (FCA) i ha estat premiada en diverses ocasions des del seu llançament el 2015. El 2017 ha rebut el premi a la innovació de l’any que atorga British Bank Awards.

 

Sobre Banc Sabadell i la innovació

Banc Sabadell, en la seva estratègia global de suport a les startups, cobreix les àrees de finançament, inversió en capital i innovació des de diferents direccions del banc. El 2013 es va crear la Direcció de BStartup, amb oficines especialitzades a tot Espanya, per accedir a serveis bancaris especialitzats i finançament, així com el vehicle d’inversió BStartup10, per a startups en fases inicials. El 2015 es va crear Sabadell Venture Capital per a inversions en capital i venture debt de fins a 2 milions d’euros en startups en fase seed i sèrie A. El 2017 ha nascut InnoCells, el hub de nous negocis digitals, i el seu vehicle de corporate venture, InnoCapital. Banc Sabadell ha destinat més de 130 milions d’euros a startups, tant en finançament com en inversió, amb més de 2.500 clients d’aquesta tipologia d’empreses i 47 startups en cartera.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.