Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell reforça la seva posició de lideratge en negoci internacional i es manté com a entitat del 50% de les empreses que operen fora d'Espanya


11/02/2021
  • Durant 2020, les empreses clients de Banc Sabadell han utilitzat activament línies de finançament import/export i descompte internacional emparades per la línia de Crediglobal i la nova ICO comex.
  • Senegal, Costa de Marfil, Ghana i Nigèria, són països amb major connectivitat amb Espanya i alguns d'ells dins del Pla de Països preferents de l'estat espanyol per a realitzar activitats comercials.
  • El volum de finançament de Sabadell Internacional supera els 14.000 milions d'euros i manté una quota del 31% en crèdits documentaris Exportació.

Banc Sabadell reforça la seva posició de lideratge en negoci internacional i es manté com a entitat del 50% de les empreses que operen fora d'Espanya. Els sectors amb major activitat d'exportació són l'agroalimentari, el sector químic i el sector farmacèutic. En aquest context, Banc Sabadell ha organitzat el ‘Cicle sobre Àfrica, expectatives i realitats’, per a aprofundir sobre les oportunitats de negoci per a l'empresa espanyola a Àfrica. Més concretament al Senegal, Costa d'Ivori, Ghana i Nigèria, països amb major connectivitat amb Espanya i alguns d'ells dins del Pla de Països preferents de l'estat espanyol per a realitzar activitats comercials. Per sectors d'interès quant a les exportacions, Nigèria ha enlairat industrialment i es consolida com la primera economia africana; Ghana comença a créixer industrialment i continua sent una destinació turística tranquil·la; a Costa de Marfil trobem molt dinamisme empresarial, infraestructures i construcció; i finalment, el Senegal, amb el seu Pla Senegal Emergent, està accelerant el creixement amb èmfasi en agricultura, mineria, infraestructures, hàbitat, turisme, energia…

Segons Carlos Dalmau, director de solucions internacionals de Banc Sabadell, l'objectiu d'aquest tipus de jornades és “traslladar informació de valor perquè les empreses puguin valorar de manera objectiva nous mercats i fer-los guanyar temps en a l'entrada en nous mercats” i destaca que “la filosofia de Banc Sabadell és anticipar-se i acompanyar a les empreses en el comerç exterior i considerem que Àfrica és una alternativa més per a la sortida a l'exterior de les empreses espanyoles. Motiu pel qual enguany posarem focus en una sèrie de països i mercats en aquest continent sempre acompanyat de partners de primer nivell que facilitin compartir coneixements amb les empreses”.

Finançament per a empreses exportadores

Durant l'any 2020, les empreses clients de Banc Sabadell han utilitzat activament les línies de finançament que l'entitat va posar a disposició, principalment en format finançament import/export i Descompte Internacional, emparades per la línia de Crediglobal i la nova ICO comex que es va posar a disposició per a contrarestar el context Covid19. També es van utilitzar les línies d'Avals internacionals i l'operativa de Crèdits documentaris, la qual cosa va possibilitar que, una vegada més, Banc Sabadell aconseguís quotes elevades en aquest negoci, situant-se en nivells de 31% de quota en Crèdits documentaris Exportació.

El volum de finançament de Sabadell Internacional es manté i supera els 14.000 milions d'euros durant l'exercici, sent tant la part inicial de l'exercici com l'últim trimestre de l'any els períodes més actius d'operativa i volums. Alhora els clients van incrementar l'operativa digital internacional amb la nostra entitat, tant en l'operativa de cobraments i pagaments com la utilització de l'eina digital per a divises Sabadell Forex que ha tingut creixements superiors al 29% de volums aplicats.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.