Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Web i tecnologia Avi Bashan, VP R&D; Yakir Golan, CEO; Shalom Bublil, CRO

InnoCells participa en una ronda de 5,5 milions de dòlars en la startup de ciberriscos Kovrr


10/09/2019
  • La startup israeliana Kovrr és una plataforma de modelització predictiva de ciberriscos, que permet a les asseguradores i reasseguradores preveure i quantificar de forma transparent el cost econòmic derivat d’un ciberrisc.
  • La creixent digitalització de les empreses i l’augment dels ciberatacs −de 80.000 al 2016 a 160.000 al 2017−, ha incrementat la necessitat de les petites i mitjanes empreses, asseguradores i administracions públiques de quantificar i gestionar els ciberriscos.
  • Aquesta nova inversió aproparà Banc Sabadell a un equip tecnològic de primer nivell, així com a un mercat amb gran recorregut. Es preveu que el negoci global de ciberseguretat creixerà des de primes de més de 5.000 milions de dòlars a escala global el 2019 fins a més de 23.000 milions de dòlars el 2025.

 

InnoCells, el hub d’innovació digital i vehicle de corporate venturing de Banc Sabadell, ha participat en una ronda d’inversió de 5,5 milions de dòlars (uns 5 milions d’euros) en la startup israeliana de ciberriscos Kovrr, coliderada per StageOne Ventures i Alma Mundi Ventures.

Kovrr ofereix a les principales asseguradores i reasseguradores l’accés a una plataforma end-to-end de modelització de ciberriscos. La startup proporciona una visió transparent basada en dades, que facilita la quantificació i gestió dels ciberriscos que representen un amenaça real en tores les línies d’assegurances.

La creixent digitalització de les empreses i l’augment dels ciberatacs −de 80.000 en 2016 a 160.000 en 2017−, ha incrementa la necessitat de protecció davant dels a ciberatacs. Aquesta nova inversió aproparà Banc Sabadell a un mercat amb gran recorregut. Es preveu que el negoci global de ciberseguretat creixerà des de primes de més de 5.000 milions de dòlars a escala global el 2019 fins a més de 23.000 milions de dòlars el 2025.

Yakir Golan, CEO de Kovrr, destaca: “Els ciberatacs generen un cost de milers de milions de dòlars i, a més, afecten a totes les categories de risc. L’enfocament únic de Kovrr aprofita la ciència de dades i l’anàlisi predictiva per oferir als nostres clients les capacitats que necessiten per desenvolupar els seus negocis i prendre decisions sobre la gestió de ciberriscos”. I afegeix: “Aquesta nova inversió ens permetrà expandir el nostre abast comercial, i desenvolupar les nostres capacitats úniques de recopilació automatitzada de dades i modelització predictiva”.

Julio Martínez, director executiu d’InnoCells, subratlla: “Estem entusiasmats amb la nostra aposta per l’equip emprenedor de Kovrr, startup que ha llançat una solució tecnològica puntera que avalua de manera no intrusiva i amb més precisió que la competència els ciberriscos que amenacen les pimes”. I afegeix: “L’exposició econòmica de les pimes als ciberriscos està creixent enormement, de manera que pensem que la ciberseguretat es consolidarà com una qüestió prioritària per als nostres clients. A Banc Sabadell redoblem la nostra aposta estratègica per les pimes, segment en el qual som líders, oferint nous productes i serveis que complementin la nostra proposta de valor actual”.

InnoCells, vehicle d’inversions estratègiques

InnoCells duu a terme inversions estratègiques de caràcter digital i tecnològic que aproximen Banc Sabadell a noves capacitats tecnològiques, talent i coneixement. En concret, InnoCells executa tant inversions directes de caràcter minoritari i adquisicions –amb la finalitat d’apropar nous models de negoci digitals i capacitats core en un time-to-market reduït– com inversions en fons de tercers.

El 2017 InnoCells va coliderar una inversió d’1,5 milions de lliures de capital llavor en la plataforma britànica Bud, en la qual va fer follow-on el gener de 2019 mitjançant una ronda de 20 milions de dòlars.

El 2018 el hub va liderar una ronda d’inversió d’un milió d’euros de capital llavor en la startup de biometria vocal Biometric Vox, i va participar en una ronda de prop de 5,7 milions d’euros en la startup de pagaments mexicana UnDosTres. Així mateix, va entrar amb una inversió de 5 milions d’euros en el capital d’Antai Venture Builder, i va invertir 7,5 milions d’euros i 10 milions de dòlars en el fons hispanoisraelià Cardumen Capital i en el nord-americà Base10, respectivament.

InnoCells també va adquirir Instant Credit, startup espanyola que ofereix finançament instantani en el punt de venda físic i digital, i la plataforma de pagament online PAYCOMET, que ha incorporat les seves solucions a l’oferta del grup Banc Sabadell.

El 2019 el vehicle de corporate venturing va participar en l’ampliació de capital, de 3 milions de dòlars, de les Series A de la plataforma singapuresa d’intel·ligència artificial Active.Ai.

Sobre Banc Sabadell, les startups i la innovació

Banc Sabadell, en la seva estratègia global de suport a les startups, cobreix l’àrea de finançament, inversió en capital i innovació des de diferents direccions de l’entitat. El 2013 es va crear BStartup, amb oficines especialitzades per tot Espanya, per accedir a serveis bancaris especialitzats i finançament; i també el vehicle d’inversió BStartup10, per a startups en fases inicials. El 2015 es va constituir Sabadell Venture Capital per a inversions en capital i venture debt de fins a 2 milions d’euros en startups en fases Seed i Sèries A. El 2017 va néixer InnoCells com a hub d’innovació i corporate venture arm. Banc Sabadell ha destinat més de 200 milions d’euros en finançament a startups, compta amb més de 3.000 clients d’aquesta tipologia d’empreses i ha invertit en més de 70 startups.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.