Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell s'alia amb Microsoft per oferir un servei més personalitzat i àgil als seus clients


07/09/2020

Banc Sabadell segueix amb la seva aposta ferma per la digitalització i la innovació amb l'objectiu de personalitzar encara més els productes per als seus clients. En aquest cas, ho ha fet a través de la seva aliança amb Microsoft i la implementació de Microsoft Dynamics 365, una eina que permet accedir d'una forma ràpida i àgil al perfil complet dels seus clients per a oferir-los solucions bancàries personalitzades.

Aquesta visió de 360 graus que proporciona la plataforma juntament amb una integració de dades de màrqueting i vendes representa una major flexibilitat i nivell de seguretat per als clients de l'entitat.

Després de definir Banc Sabadell l'estratègia, Accenture ha estat l'encarregat de la gestió del projecte enfocant-se en la integració de diferents fonts de dades, mentre que l'equip de Serveis i FastTrack de Microsoft –que facilita la migració al núvol de les seves solucions- ha agilitat el salt al cloud de la mà d’Avanade, partner certificat de Microsoft.

"Aquest projecte ha proporcionat als nostres equips una solució flexible i fàcil d'usar a fi de millorar l'experiència dels nostres clients i proporcionar-los un valor afegit. Ara, amb Dynamics 365, els empleats de Banc Sabadell compten amb un accés ràpid i fàcil al perfil complet dels seus clients, poden entendre millor les seves necessitats i proposar-los solucions bancàries personalitzades i en molt poc temps", afirma Enrique Solbes, Subdirector General de Banc Sabadell i CEO de Sabadell Information Systems. A més, ha assegurat que “gràcies a aquest projecte, ara a Banc Sabadell tenim més capacitats i flexibilitat per alliberar el potencial de nous serveis, noves solucions i maneres d'acostar-nos al mercat. Sense comptar que, a més, podem dedicar més temps a centrar-nos a com continuem desenvolupant el nostre negoci i a oferir serveis més innovadors als nostres clients en el futur”.

El compromís del banc d'acompanyar a autònoms, empreses, i famílies s'ha intensificat a causa de la conjuntura actual i s'ha fet tangible amb la robustesa i resiliència de la seva plataforma tecnològica i per posar a la disposició dels seus clients totes les capacitats digitals necessàries.

En aquest cas, l'eina ha estat adoptada ja per gairebé el 90% dels seus usuaris, convertint-se en la major implementació de Microsoft Dynamics 365 en el territori nacional i en la de major ús.

Segons Víctor Gómez, managing director d’Accenture, “quan Banc Sabadell ens va proposar el repte d'acompanyar-li en aquest salt dels serveis al cloud, vam focalitzar tots els esforços a cobrir tots els aspectes definits en l'evolució del model de relació entre el banc i els seus clients, apalancats en les noves capacitats tecnològiques".

“Existien dues premisses de disseny fonamentals: facilitat d'ús i rendiment; i calia cuidar-les i balancejar-les adequadament durant tot el procés d'integració de Microsoft Dynamics 365 per poder donar-li al col·lectiu de 12.000 usuaris l'eina que els ha d'ajudar a aconseguir diàriament els seus objectius de negoci”, afirma Jordi Nogués, director de l'equip tècnic d’Avanade.

Sobre Accenture

Accenture és una companyia global líder en serveis professionals que ofereix una àmplia gamma de serveis i solucions en estratègia, consultoria, digital, tecnologia i operacions. Combinant la seva gran experiència i coneixements especialitzats en més de 40 indústries i en totes les àrees de negoci -reforçada amb la xarxa de centres de desenvolupament més extensa del món- Accenture treballa en la intersecció del negoci i la tecnologia amb l'objectiu d'ajudar els seus clients a millorar el seu rendiment i crear un valor sostenible per als seus accionistes.

Amb aproximadament 469.000 professionals que presten servei a clients en més de 120 països, Accenture impulsa la innovació per a millorar la forma en la qual el món viu i treballa. Per a saber més, visita'ns en www.accenture.es.

Sobre Avanade

Avanade és líder en la prestació d'innovadors serveis digitals, solucions de negoci i experiències dissenyades per als seus clients, que lliura través de la seva xarxa mundial d'experts i l'ecosistema Microsoft®. Els nostres professionals combinen l'experiència tecnològica, empresarial i industrial per a dissenyar, crear i lliurar solucions que ajudin els clients i els seus consumidors a obtenir els millors resultats.

Avanade compta amb 35.000 professionals connectats digitalment en 24 països que donen el millor als clients a través d'una cultura de col·laboració que distingeix la diversitat i reflecteix les comunitats en les quals operem. Avanade, que actualment és propietat majoritària d’Accenture, va ser fundada per Accenture LLP i Microsoft Corporation l'any 2000. Més informació a http://www.avanade.com/es-es/home.

Sobre Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) impulsa la transformació digital per a l'era del núvol intel·ligent i el Intelligent Edge. La seva missió és ajudar a cada persona i a cada organització en el planeta a fer més en el seu dia a dia.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.