Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell s’incorpora a l’Observatori Espanyol del Finançament Sostenible - OFISO


28/09/2020

Banc Sabadell s'ha incorporat a l'Observatori Espanyol del Finançament Sostenible - OFISO com a expressió de la seva ferma decisió d'acompanyar els seus clients en el procés de transició cap a una economia més sostenible.

La sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic han passat a formar part del propòsit de Banc Sabadell i de la seva estratègia de negoci. En el procés de transformació dut a terme aquests darrers anys, basat en la digitalització i les noves tecnologies de la informació, Banc Sabadell ha incorporat els canvis que suposa la transició cap a una economia i un desenvolupament sostenibles, prenent com a base l'Acord de París de 2015 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides i orientant la seva activitat, la seva organització i els seus processos a aquest propòsit.

Per la seva banda, OFISO es concep com a lloc de trobada, d’ informació i de debat sobre el finançament sostenible de companyies, entitats financeres, inversors, administracions públiques, assessors, agències de ràting i certificació, despatxos d'advocats i altres agents de la indústria financera. Ara, Banc Sabadell es suma als actuals membres de l'Observatori: Adif, Axesor, Bankia, BBVA, BME, Caixabank, Cohispania, Comunitat de Madrid, EY, GFE, el Govern Basc, Iberdrola, ING, Mutualidad de la Abogacía i Repsol.

Juan Ramón Gutiérrez, director de Finances Sostenibles de CIB a Banc Sabadell ha manifestat que "la nostra incorporació a OFISO ens permetrà compartir idees i desenvolupar millors pràctiques en finançament sostenible amb els membres de l'Observatori. L'adhesió de Banc Sabadell com un dels signataris fundadors als Principis de Banca Responsable promoguts per les Nacions Unides i la nostra recent emissió de bons verds són dues fites que mostren el nostre ferm compromís d'oferir solucions financeres que ens permetin acompanyar els nostres clients en les seves estratègies de transició cap a una economia sostenible".

"La incorporació de Banc Sabadell a OFISO reforça aquest fòrum de debat i informació ja que es tracta d'una destacada entitat bancària, en un moment d'especial transcendència per al finançament sostenible com a factor de recuperació econòmica que requereix la participació de tots i, especialment, del sector financer", ha assenyalat per la seva banda el secretari general d’OFISO, Juan Carlos Villanueva.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.