Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu ,,,

Banc Sabadell acorda no pagar dividend en l'exercici 2020


08/04/2020

El consell d'administració de Banc Sabadell, en reunió extraordinària celebrada avui i com a mesura de prudència en el context de les circumstàncies generades per la crisi del COVID 19, ha acordat no pagar dividend en l'exercici 2020.

Així mateix, el consell ha agraït la renúncia a la retribució variable del present exercici del President, el Conseller Delegat i l'Alta Direcció, inclosa la de la filial britànica TSB, en tant que suposa un alt grau de compromís donada la situació actual.

En la reunió, s'han analitzat i valorat les mesures adoptades en les últimes setmanes, encaminades a acompanyar als clients del Banc en aquests moments. Entre aquestes mesures cal destacar la instauració del pagament setmanal  a proveïdors, l'avançament del pagament del subsidi d’atur i les pensions, l'ajornament del pagament de tres mesos del lloguer social a aquelles famílies especialment vulnerables l'habitatge de les quals formi part del Fons Social d'Habitatge, la moratòria de fins a 12 mesos en el capital de les hipoteques, així com les diferents solucions de finançament per a famílies i empreses a través del seu “Pla d'Acompanyament” amb especial focus en les línies ICO.

En relació amb les mesures organitzatives i de personal dirigides a mantenir l'activitat com a servei essencial, s'han detallat les actuacions realitzades que han facilitat el teletreball a la totalitat de la plantilla.

El consell ha destacat l'enorme compromís i professionalitat de tota la plantilla de Banc Sabadell, i molt especialment la de la seva xarxa comercial, els equips de la qual cada dia estan demostrant la seva capacitat i vocació de servei als nostres clients, i ha reiterat expressament el seu compromís amb el manteniment de l'ocupació en Banc Sabadell.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.