Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Banc Sabadell posa en marxa el seu nou pla d’igualtat


17/02/2022
  • És el primer del sector bancari que s’adapta als nous requeriments legals
  • Ha estat acordat amb el 100% de la representació legal de les persones treballadores de l’entitat
  • El banc es compromet a assolir un 40% de representativitat femenina dins el col·lectiu de comandaments intermedis i un 30% en el de directives, dins del període de vigència del pla

 

El nou pla d’igualtat de Banc Sabadell ja és una realitat després que l’hagi subscrit el 100% de la representació legal de les persones treballadores. El document es va formalitzar ahir, després de mesos de negociació, a la seu corporativa del banc a Sant Cugat del Vallès i amb la participació de les deu seccions sindicals de l'empresa i dels representants de la direcció: Miquel Montes, director general d'Organització i Recursos, Ana Aller, directora de Recursos Humans, i Maria Garcia Córdoba, directora de Relacions Laborals.

Aquest pla d’igualtat és el primer del sector bancari a adaptar-se als nous requeriments legals i, amb ell, l’empresa es compromet a assolir 40% de representativitat femenina dins del col·lectiu de comandaments intermedis i un 30% en el de directives, dins el període de vigència del pla.

El document concreta, a més, objectius com ara difondre una cultura organitzacional basada en el principi d'igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes; prevenir, corregir i penalitzar les conductes discriminatòries directes o indirectes per raó de gènere; garantir la presència o composició equilibrada de dones i homes a tots els àmbits i nivells professionals, integrant la perspectiva de gènere de totes les esferes; facilitar la coresponsabilitat; i prevenir i reduir les bretxes de gènere tant funcionals com retributives, entre d'altres objectius. A més, als annexos hi consta un protocol de prevenció de l'assetjament laboral, sexual i per raó de gènere, i una guia de llenguatge inclusiu.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.