Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

El Sabadell desenvoluparà el seu nou pla prioritzant el mercat domèstic


27/11/2020
  • El pla es presentarà durant el primer trimestre del 2021
  • El banc disposa de palanques i recorregut per augmentar rendibilitat i generar valor de forma orgànica

 

Banc Sabadell desenvoluparà un nou pla de negoci que prioritzarà el mercat domèstic com a fórmula per incrementar l'eficiència en l'ús del capital i els recursos del grup, augmentant així la rendibilitat i la creació de valor per als accionistes, després que el consell d'administració decidís, per unanimitat, donar per finalitzades les converses amb BBVA en no haver aconseguit les parts un acord sobre l'eventual equació de bescanvi de les accions d'ambdues entitats.

Sense perjudici que els eixos i objectius principals del pla es faran públics durant el primer trimestre del 2021, Banc Sabadell està en condicions d'anticipar que aquest contemplarà, entre d’altres mesures, l'ampliació del programa d'eficiència i transformació en el mercat retail a Espanya -amb impacte neutre en el capital- i analitzarà amb els seus assessors alternatives estratègiques de creació de valor respecte als actius internacionals del grup, incloent-hi TSB.

El Sabadell, que compta amb una sòlida franquícia a Espanya i és líder en índex de satisfacció de clients en el segment de pimes, se centrarà en aquests segments de més valor afegit i rendibilitat, i implementarà el seu nou pla millorant tant la seva eficiència com la generació orgànica de capital.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.