Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell i Sabadell Asset Management entreguen ajudes econòmiques a 28 projectes solidaris de l’edició 2019 - 2020


24/09/2020
  • El Fons Sabadell Inversió Ètica i Solidària FI impulsa 28 projectes destinats a causes solidàries mitjançant la cessió de Sabadell Asset Management d'una part de la comissió de gestió percebuda
  • L'import aportat als projectes és de 351.309,27 euros, fet que suposa un 31% de la comissió de gestió de fons
  • Els projectes seleccionats per rebre les donacions estan enfocats majoritàriament a cobrir riscos d'exclusió social, a cobrir necessitats bàsiques d'alimentació i sanitàries de diversos col·lectius ia millorar les condicions de vida de persones amb discapacitat, suport a la infància i facilitar l'ocupabilitat tant a Espanya com a la resta del món
  • Amb aquesta iniciativa, Banc Sabadell reafirma el seu compromís amb la societat i amb els col·lectius més necessitats


 

Aquest dimecres s'ha celebrat l'acte de lliurament dels ajuts solidaris aportades pel Fons Sabadell Inversió Ètica i Solidària, FI, que per primera vegada s'ha celebrat 100% de manera telemàtica, amb l'assistència per al discurs inaugural de l’Il·lustríssim i Reverendíssim cardenal, D. Carlos Osoro i la presència de directius de Banc Sabadell, Sabadell Asset Management, representants dels projectes seleccionats i de Fundació Lleialtat.

Banc Sabadell, en línia amb el propòsit que ha guiat la seva activitat d’ençà de la seva fundació el 1881, mostra la seva sensibilitat cap a col·lectius més desfavorits i, dins de la seva iniciativa per revertir recursos a la societat, ofereix als seus clients solucions d'inversió que alineen l’activitat financera amb la solidaritat a través de el fons d'inversió Sabadell inversió Ètica i Solidària FI gestionat per Sabadell Asset Management.

Al llarg de gairebé ja disset anys, el Comitè Ètic de Fons s'ocupa d'identificar i estudiar anualment els projectes solidaris aspirants a rebre ajuts, tant amb aplicació en l'àmbit nacional com en l'internacional. Aquest any han estat seleccionats 28 projectes dins de l'ampli nombre de sol·licituds presentades. Destaca la diversitat de projectes seleccionats tant geogràficament, com pel col·lectiu a què van destinats o pel tipus d'institució que el gestiona. En la seva majoria els projectes seleccionats estan focalitzats en cobrir riscos d'exclusió social, en cobrir necessitats bàsiques d'alimentació i sanitàries de diversos col·lectius i en millorar les condicions de vida de persones amb discapacitat.

Banc Sabadell ha seleccionat deu Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que han guiat l'elegibilitat dels projectes. En concret aquests deu objectius són: la fi de la pobresa, la salut i el benestar, l'educació de qualitat, l'aigua neta i el sanejament, l'energia assequible i no contaminant, el treball digne i el creixement econòmic, la reducció de les desigualtats, les ciutats i comunitats sostenibles, la producció i el consum responsable i finalment, l'acció pel clima.

En aquest esdeveniment es va fer entrega dels recursos econòmics procedents del 31% de la comissió de gestió del fons ètic i solidari Sabadell Inversió Ètica i Solidària FI als projectes beneficiats en l'edició 2019-2020, el detall es pot consultar a l'annex adjunt a aquesta nota de premsa

Banc Sabadell consolida la seva llarga trajectòria en matèria de responsabilitat social que ha anat impulsant al llarg de el temps diferents iniciatives que han significat, entre d'altres, algunes fites com: el llançament del primer pla de pensions ètic i solidari a Espanya, la contractació d'energia amb el 100% d'origen renovable, o la gestió social de l'habitatge amb un programa pioner d'inserció laboral i financera, a més de la seva adhesió als Principis de Banca Responsable de les Nacions Unides com a fundador signatari.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.