Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Web i tecnologia

Banc Sabadell atendrà a través de WhatsApp els seus clients d’assegurances de la llar


07/07/2020
  • És un servei pioner que inclou tant atenció al client com comunicacions proactives sobre aspectes rellevants de l’assegurança i consells de prevenció.
  • El servei ja està disponible per a alguns clients amb assegurança de la llar a través d’una prova pilot, i en els propers mesos està previst que arribi a tots els clients amb pòlissa de Bansabadell Seguros Generales.
  • Banc Sabadell continua potenciant la seva estratègia de digitalització per ser més a prop dels clients. La missatgeria online és el servei més utilitzat pels usuaris amb smartphone i WhatsApp és l’app que concentra més usuaris, un 92%, segons dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).


 

Banc Sabadell, mitjançant el seu mediador Bansabadell Mediación i la seva filial asseguradora Bansabadell Seguros Generales, ha llançat un servei d’acompanyament a través de WhatsApp per als clients de la seva assegurança de la llar. El servei ja està disponible a través d’una prova pilot per invitació per a alguns assegurats, i en els propers mesos està previst que arribi a tots els clients amb pòlissa de Bansabadell Seguros Generales.

D’aquesta manera, l’entitat ofereix un servei de valor afegit a les cobertures de la seva assegurança de la llar i adaptat a WhatsApp. Aquest servei de missatgeria online és el canal de comunicació digital de referència per a un 92% dels usuaris amb smartphone, segons dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

És un servei pioner amb un equip d’experts disponible per resoldre totes les qüestions i consultes sobre les cobertures de la pòlissa, on també es podran fer gestions. A més, oferirà acompanyament als usuaris amb informació periòdica d’aspectes rellevants sobre l’assegurança i en matèria de prevenció.
 

Un canal digital amb avantatges

L’aposta de Banc Sabadell per la missatgeria online ofereix la possibilitat d’establir un nou model de relació amb els usuaris per aportar valor al seu dia a dia, així com una comunicació fluïda, àgil i senzilla, sempre que ho necessitin.

Les converses a través de WhatsApp estan xifrades, la qual cosa permetrà a l’entitat i als usuaris comunicar-se amb total confidencialitat, amb l’avantatge de conservar l’historial de converses a un mateix lloc i poder consultar-lo en qualsevol moment. L’atenció a través de WhatsApp complementarà els canals actuals i se sumarà a l’estratègia d’omnicanalitat de l’entitat.
 

Aposta per la digitalització i la innovació

Banc Sabadell avança en la seva transformació digital sense pausa, adoptant noves tecnologies i desenvolupant productes i serveis adaptats als nous canals de comunicació. Mitjançant aquest servei a través de WhatsApp, l’entitat s’adapta a les necessitats dels clients oferint comoditat, accessibilitat i seguretat, així com acompanyament diari.

El servei ha sorgit de la col·laboració d’InnoCells, el hub d’innovació digital de Banc Sabadell, i Bansabadell Seguros Generales, la Joint Venture amb Zurich. L’equip d’innovació va dur a terme un estudi etnogràfic en profunditat amb l’objectiu d’entendre la relació dels usuaris amb la seva assegurança de la llar, i oferir un servei de valor afegit que faciliti una major experiència d’usuari.

Pol Navarro, Director General d’InnoCells, subratlla: “Aquest nou servei unifica dos aspectes clau en l’impuls de la transformació digital de Banc Sabadell: el disseny i el desplegament d’innovacions de manera àgil i col·laborativa; i l’augment de la proximitat amb els nostres clients, traslladant les relacions personals a l’entorn digital”.

Claudio Chiesa, Director General de Bansabadell Seguros Generales, destaca: “La relació dels usuaris amb la seva assegurança sol donar-se en moments puntuals, com un sinistre o la renovació de la pòlissa. La nostra aposta és apropar-nos a les necessitats reals dels usuaris per acompanyar-los en tot moment, amb informació cuidada, als canals on es comuniquen amb més naturalitat”.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.