Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell revalida el seu lideratge en matèria de transparència i responsabilitat fiscal de l’Ibex 35


20/06/2024
  • L’entitat obté per tercer any consecutiu el segell 't de transparent' que atorga la Fundación Haz i rep una menció especial per la qualitat en la rendició de comptes
  • Banc Sabadell compleix el 100% dels 12 indicadors analitzats
  • Aquest reconeixement està alineat amb el marc d'actuació integral de l'entitat “Sabadell Compromís Sostenible”

20 de juny de 2024

Banc Sabadell revalida la condició com a líder en transparència i responsabilitat fiscal de l'Ibex 35 en obtenir per tercer any consecutiu la màxima distinció en transparència i responsabilitat fiscal, a més de consolidar-se com l'única entitat financera de l'índex borsari a complir el 100% dels estàndards analitzats.

Segons es desprèn de la darrera edició de l'estudi elaborat per la Fundación Haz, titulat 'Informe de transparència de la responsabilitat fiscal de les empreses de l'IBEX 35 2014-2023', en relació amb la informació fiscal publicada a l'exercici 2023, el Grup ha obtingut el segell “t de transparent” a la seva màxima categoria (tres estrelles).

Per al director d'Assessoria Fiscal de Banc Sabadell, Carlos Lázaro,aquest èxit és el resultat de la implementació d'un conjunt de bones pràctiques tributàries, fruit del compromís en l'avenç i el foment de la transparència i en la relació col·laborativa en matèria fiscal. El nostre objectiu principal és continuar fomentant la fiscalitat responsable i la transparència amb tots els grups d'interès, d'acord amb els principis establerts a l'estratègia del Grup”.

D'aquesta manera, Banc Sabadell revalida la seva posició com a líder del sector financer i es consolida al grup de set companyies de l'índex borsari espanyol que han complert el 100% dels dotze estàndards de transparència analitzats, agrupats en sis categories: qüestions generals ( estratègia fiscal i codi de bones pràctiques), informació fiscal, fiscalitat internacional, sistema de compliment, auditoria i govern.

A la present edició de l'estudi, l'entitat ha rebut a més una menció especial com a millor pràctica en relació amb la informació desglossada a l'Informe d'activitats de la Comissió d'Auditoria i Control, destacant-se com a exemple de qualitat i rendició de comptes.

Tot això enllaça de manera directa amb el compromís sostenible de Banc Sabadell i, en concret, amb l'eix estratègic “d'avançar com a entitat sostenible”, un dels pilars del qual és garantir una fiscalitat responsable i transparent.

Sabadell Compromís Sostenible

Aquest recolliment també està vinculat estretament amb el marc d'actuació integral de l'entitat “Sabadell Compromís Sostenible”. El model de govern inclou a la seva estratègia la visió dels compromisos ambientals, socials i de governança (ASG), alinea els objectius de negoci amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i estableix palanques d'acció per transformar i impulsar pràctiques sostenibles a totes les àrees de la companyia.

En aquest sentit, també es distingeix per la seva aposta pel finançament sostenible, enfortint així la voluntat d'acompanyar els seus clients en la transició cap a una economia més verda.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.