Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell aposta per Aquí tu Reforma i inverteix en la seva expansió


25/11/2021
  • Sabadell Venture Capital hi destina 500.000 euros en venture debt per potenciar-ne l’expansió i la tecnologia
  • Aquí tu Reforma es la marca líder de reforma d’habitatges a Espanya, on opera en 50 ciutats, i està en procés d’expansió internacional


 

Banc Sabadell, a través de Sabadell Venture Capital, ha entrat a la companyia Aquí tu Reforma a través de la signatura de 500.000 euros en venture debt. Aquesta inversió potenciarà l'expansió de la startup de reformes i la innovació, amb un focus important en nous desenvolupaments tecnològics.

Aquí tu Reforma treballa amb una xarxa de 130 partners (llicenciataris de marca) que donen servei a 50 ciutats d'Espanya i ofereix una innovadora proposta al sector de la reforma d'habitatges, amb l’aposta per la tecnologia per millorar els processos, l'eficiència i la qualitat del servei. En aquest sentit, Aquí tu Reforma és l'única empresa que, a través d'un únic programari, integra tots els processos de la reforma, des de la captació fins a la postvenda, i inclou tecnologia blockchain per donar més seguretat jurídica tant als professionals de la reforma com als clients.

Amb l'entrada de Sabadell Venture Capital, Aquí tu Reforma avançarà al desplegament comercial per tot el territori espanyol, tant a nivell B2B com B2C. Per al 2022, preveu el desplegament internacional.

La companyia compta també amb el suport dels inversors Encomenda, Seaya Venture Capital i l’Institut Català de Finances (ICF).

Francisco Morán, CEO i cofundador d'Aquí tu Reforma, afirma que l'entrada de Sabadell Venture Capital els ajudarà a assolir la solidesa financera necessària per desenvolupar nous productes i obrir nous mercats: “Tenim previst un creixement ràpid tant en noves llicències (B2B) com en reforma d'habitatges i edificis (B2C) amb una clara aposta per la sostenibilitat i la tecnologia”.

Raúl Rodríguez, director de Sabadell Venture Capital, fa balanç de l’operació: “Considerem que les reformes són una via clau per fer més sostenible i responsable amb el medi ambient el parc d’habitatge. En aquest sentit, creiem que l'equip d'Aquí tu Reforma és l'idoni per millorar la digitalització del sector i assegurar la qualitat d'execució i canalització de les ajudes europees per a la rehabilitació d'habitatges i edificis”.
 

Sobre Aquí tu Reforma

Aquí tu Reforma és la marca líder de reformes d'habitatges i té com a objectiu principal millorar el benestar de les persones en ciutats sostenibles, fent servir la tecnologia com a eix vertebrador. La companyia ofereix als seus clients finançament per a la seva reforma a través de la plataforma Aquí Credit gràcies als seus acords amb entitats bancàries. Aquí tu Reforma, que va iniciar la seva activitat el 2019, va ser fundada per Francisco Morán i Enric Aparici.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.