Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Sabadell Seguros inverteix 1 milió d'euros en fons d'inversió d'impacte


30/09/2021

Sabadell Seguros inverteix 1 milió d'euros, a través del seu joint venture amb Zurich, en el fons d'inversió d'impacte de Q-Impact, el major fons d'impacte social (FESE) d'Espanya. Es tracta de la primera inversió d'impacte realitzada per l'entitat dins del marc de la seva estratègia de sostenibilitat.

L'objectiu d'aquesta inversió és generar un impacte social i mediambiental quantificable i mesurable, a més d'obtenir rendibilitat. Aquest tipus d'inversió busca actuar sobre la pròpia activitat, focalitzant-se en els models de negoci, productes i serveis que creguin les companyies i l'impacte positiu que aquestes generen per a la societat i el medi ambient. En aquest cas, a través de Q-Impact s'ha invertit sota dues premisses: promoure la inclusió social apostant pel talent jove (70% de les empreses) i posar el focus en el sector mediambiental (30%).

"Volem ser una companyia sostenible que generi un important impacte positiu en la societat i en el medi ambient. Aquesta inversió ens permet fer un pas en ferma en aquesta aposta i celebrem poder contribuir amb empreses que generen un impacte mediambiental i social directe", assegura Clara Armengol, directora de Sostenibilitat de Sabadell Seguros.

Estratègia de sostenibilitat de Sabadell Seguros
Durant els dos últims anys, Sabadell Seguros ha treballat a desenvolupar i implantar la seva estratègia de sostenibilitat de manera que les consideracions ambientals, socials i de governança (ASG) formin part de les decisions estratègiques de la companyia i, alhora, estiguin integrades en la pròpia cultura com una nova manera d'entendre el negoci. Un pilar molt important de l'estratègia de sostenibilitat és el de les finances sostenibles, sota dues premisses: integrar les consideracions ASG en les decisions d'inversió i alinear-se amb la nova normativa europea de finances sostenibles.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.