Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Fundació

Èxit de participació en la 5ª edició de B-Value


30/03/2021

B-Value, el programa cocreat per la Fundació Banc Sabadell juntament amb Ship2B per impulsar la transformació del Tercer Sector a través de la innovació, selecciona les entitats que participaran en la seva 5ª edició. L'objectiu del programa és ajudar a desenvolupar projectes des d'una perspectiva estratègica, dissenyar nous models de generació d'ingressos, professionalitzar la proposta de valor i allunyar-se dels esquemes filantròpics tradicionals. Per això, ateses les dificultats que s'estan afrontant a causa de la crisi provocada per la Covid-19, aquesta vegada s'ha decidit ampliar les places -normalment 40- i seleccionar 43 entitats socials de tot Espanya.  

El passat 15 de març es va celebrar una sessió oberta a tots els empleats del banc: 'En Tus Zapatos’: Aproximació estratègica a la innovació social i el Tercer Sector, on més de 40 professionals de Banc Sabadell van poder prendre consciencia i sensibilitzar-se amb Tercer Sector. Per a aquesta 5ª edició del programa, 43 professionals de Banc Sabadell acompanyaran les entitats seleccionades mentoritzant-les i aportant el seu expertise i dilatada trajectòria per aportar el màxim valor. En aquest enllaç podeu veure la sessió que va quedar enregistrada: "En Tus Zapatos": Aproximación estratégica a la Innovación Social y al Tercer Sector - YouTube

En total, s'han presentat més de 150 candidatures a la convocatòria d'aquesta 5ª edició. Entre els projectes seleccionats, els àmbits d'actuació més representats són l'ocupació, la salut, els serveis socials o l'educació, entre d'altres, i els col·lectius en què els projectes se centren van des de la discapacitat intel·lectual o física, les persones en situació de pobresa, els immigrants o els refugiats i els nens, entre molts altres.

Representació territorial

Pel que fa a la seva àrea d'origen, Catalunya amb 14 entitats i Madrid amb 12 són les comunitats autònomes amb més seleccionats, seguida del País Basc amb 6, Andalusia i Aragó amb tres cadascuna, Galícia amb 2 i Canàries, Astúries i Navarra amb una cadascuna cadascuna.

Les entitats seleccionades inicien ara la primera fase del programa durant la qual rebran formació sobre innovació i desenvolupament de projectes socials autosostenibles per part de professionals de referència en àrees del Tercer Sector, innovació social i emprenedoria.

Posteriorment, se seleccionaran 10 finalistes per a la segona fase, que tenen com a objectiu l'obtenció d'ajudes econòmiques, promogudes per la Fundació Banc Sabadell i la Fundación Juan Entrecanales de Azcárate, i probonus, entre les quals es troba una consultoria a mida promoguda per la Fundació PwC, el disseny i producció d'una campanya de comunicació d'AFTERSHARE. TV, consultoria amb Salto con Red i una marató professional amb empreses de la xarxa Hazloposible.

Entitats seleccionades per a la 5ª edició de B-Value

  • Catalunya: Acoes Catalunya, Associació Disminuïts Físics d’Osona, Asociación SUPerando, Associació Prevenció Suïcidi, Associació Verificat, FEDAIA, Fundación Oncología Infantil Enriqueta Villavecchia, Fundació Acció Social Infància, Fundació Privada Catalana Síndrome de Down, Fundació Privada Mas Albornà, Fundación Esclerosis Múltiple, INTEGRA: Associació per la Inclusió de Col·lectius de Risc, JocViu Associació y Open Cultural Center.
  • Madrid: AlfaSAAC, Asociación YouSocial Volunteer, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Envera-Asociación de Empleados de Iberia Padres de Personas con Discapacidad, Federación Española de Párkinson, Fundación Acción Contra el Hambre, Fundación Creality, Fundación Esperanza y Alegría, Fundación para la Acción Social por la Música, Petales España, PSE por la Sonrisa de un Niño y Speak Madrid.
  • País Basc: Agintzari SCIS, Asociación CEAR-Euskadi, Avifes-Asociación Vizcaína de Familiares y Personas con Enfermedad Mental, Bizipoz, Fundación Argia y Fundación EDE.
  • Andalusia: Asociación Española para los Efectos del Tratamiento del Cáncer, Fundación el Gancho Infantil y Fundación Universo Accesible.
  • Aragó: Asociación Aragonesa para la Conservación de la Biodiversidad desde el Valle del río Jalón, Asociación Reciclaje Tecnológico y Fundación Genes y Gentes.
  • Galícia: Asociación Diversidades y ONGD SenValos.
  • Astúries: Riquirraque Emaús.
  • Canàries: Social Innovation Cluster for Change.
  • Navarra: Nabut Navarra SLU.

 

 

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.