Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

L'ICO i Banc Sabadell renoven el seu acord per finançar empreses espanyoles a Llatinoamèrica i als EUA


07/07/2020
  • Aquest acord s'emmarca dins la Línia ICO Canal Internacional.
  • Amb un import de 200 milions d'euros, es tracta del tercer acord signat entre l'ICO i Banc Sabadell a través de la seva filial a Miami.

     

L'Institut de Crèdit Oficial (ICO) ha signat un acord de finançament amb Banc Sabadell, Miami Branch, per un import de 200 milions d'euros per tal de finançar empreses i projectes d'inversió per a companyies espanyoles a Llatinoamèrica i, especialment als Estats Units, una de les principals zones on les empreses espanyoles desenvolupen la seva activitat internacional.

Es tracta del tercer acord entre l'ICO i el Sabadell, Miami Branch, signat en el marc de la Línia ICO Canal Internacional amb l'objectiu de canalitzar finançament cap a empreses espanyoles amb activitat a l'Amèrica Llatina i els Estats Units perquè segueixin duent a terme els seus projectes i continuïn el seu procés d'internacionalització.

Acords ICO - Sabadell, Miami Branch

Després dels acords signats el 2018 i 2019, ara se signa el tercer acord per l'import de 200 milions d'euros. Aquests acords han permès, sota un esquema de col·laboració publicoprivada, el finançament de projectes desenvolupats per petites i mitjanes empreses de sectors diversos com construcció, farmacèutic o telecomunicacions.

A més, Banc Sabadell fomenta el finançament de projectes sostenibles i d'impacte social i mediambiental, a través de la inversió directa en projectes d'eficiència energètica i d'energies renovables.

Línia ICO Canal Internacional

Entre 2018 i 2019 l'Institut de Crèdit Oficial ha distribuït 535 milions d'euros en finançament a través de la Línia ICO Canal internacional.

Aquest programa trasllada l'esquema de funcionament de Línies ICO cap a bancs multilaterals, públics de promoció o privats ubicats a l'estranger. D'aquesta manera, es faciliten els tràmits de sol·licitud per a les companyies i s'incorpora el coneixement del mercat local per part de l'entitat com a valor afegit. A més, permet a les empreses espanyoles amb activitat a tercers mercats la possibilitat de finançar els seus projectes en moneda local en els països on es desenvolupen els projectes d'inversió o l'activitat exportadora.

Fins avui, l'ICO ha subscrit vint acords de finançament amb institucions referents a Amèrica Llatina.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.