Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Web i tecnologia ,

Banc Sabadell signa amb IBM un acord per desenvolupar la seva estratègia de núvol híbrid i innovadors serveis digitals


14/01/2020
  • Els serveis i solucions d’IBM ajudaran el banc a desplegar amb rapidesa nous productes digitals, facilitaran el creixement i reforçaran la seva seguretat
     

 

Banc Sabadell, el quart grup bancari privat espanyol, i IBM han anunciat avui un acord de serveis per un període de deu anys, que ajudarà el banc a impulsar el seu procés de digitalització i a facilitar l'evolució estratègica del seu negoci.

El sector financer continua travessant un intens període de canvi, marcat per factors com el marc regulador, l'aparició de nous models de negoci i la demanda per part dels clients de majors nivells de digitalització en la seva manera d'accedir i utilitzar serveis financers. Amb IBM, Banc Sabadell transformarà la seva infraestructura tecnològica en una avançada plataforma, capaç d'integrar totes les seves dades i aplicacions i de facilitar una visió central, única i completa dels seus clients.

Aquest acord amplia les relacions entre Banc Sabadell i IBM i farà possible la completa modernització de l'entorn tecnològic del banc.

IBM ajudarà a Banc Sabadell a migrar les seves actuals aplicacions a un entorn de núvol híbrid amb alts estàndards de seguretat i preparat per adaptar-se als continus canvis regulatoris.

El director d'Operacions i Persones de Banc Sabadell, Miquel Montes, explica que "aquesta aliança estratègica amb IBM ens permet de fer un pas més en la modernització i transformació de les nostres infraestructures tecnològiques i en la simplificació del nostre model operatiu". El director general de l'entitat afegeix que "amb això, no només continuem incrementant la nostra resiliència, seguretat i escalabilitat, sinó que adoptem elements clau del nou paradigma tecnològic com és el cloud, l'ús intensiu de dades o la intel·ligència artificial."

Els serveis d'IBM permetran a Banc Sabadell gestionar eficientment un entorn híbrid multicloud on s'hi desplegaran, sobre arquitectura de contenidors, les noves aplicacions cloud natives així com la modernització de les actuals, amb major flexibilitat, major rapidesa i millor experiència de client. Els avantatges d'aquesta evolució resideixen principalment en l'escalabilitat, que permet fer front a el creixement continu de la demanda digital, la resiliència i la seguretat que ofereixen la utilització de solucions en cloud, i sobretot la velocitat superior per desplegar noves prestacions digitals, superant així mateix la fricció tradicional entre aplicacions i infraestructures.

L'acord s'estén també a TSB, filial de Banc Sabadell al Regne Unit, mitjançant un contracte pel qual IBM gestionarà el seu entorn tecnològic, operant el centre de procés de dades que l'entitat té a la Gran Bretanya.

"A mesura que el sector financer avança en la seva digitalització en un entorn fortament regulat, els bancs necessiten combinar una extrema capacitat d'innovació centrada en el client, amb un entorn tecnològic amb els màxims nivells de solidesa, resiliència i seguretat. Una plataforma de núvol híbrida oberta, creada i gestionada amb un profund coneixement de el sector financer és la millor base possible per afrontar aquests reptes ", afirma Marta Martínez, presidenta d'IBM Espanya, Portugal, Grècia i Israel. "És un honor poder ajudar Banc Sabadell a construir la plataforma que necessiten per impulsar el seu esperit innovador, créixer i respondre a les expectatives canviants dels seus clients i complir amb les complexes exigències regulatòries i de seguretat del seu sector".


Sobre IBM Cloud

Amb al voltant de 20.000 milions de dòlars d'ingressos anuals, IBM ha creat un negoci líder de cloud híbrida per a empreses. S'hi inclouen una àmplia gamma de solucions "com a servei", software, hardware i serveis professionals que permeten a IBM d’assessorar, moure, construir i gestionar solucions cloud en entorns públics, privats i "on-premises". A través d'una xarxa global de més de 60 centres cloud distribuïts en 19 països i 18 zones de disponibilitat al llarg de sis regions, la cloud pública d'IBM ajuda a les empreses de tots els sectors.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.