Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Web i tecnologia

Nomo, l’app dels autònoms, s’uneix a l’oferta de Banc Sabadell


12/12/2019
  • La plataforma s'està consolidant com la solució que ajudarà els autònoms a gestionar el seu negoci de forma 100% digital, acabant amb l'era dels tiquets
  • Nomo va néixer dins InnoCells, el hub de negocis digitals de banc, i funciona ara com startup independent


 

Nomo, la plataforma digital per a autònoms que unifica en una app tots els serveis i eines vinculats a la gestió del negoci, els impostos i els serveis financers, s'ha unit a l'oferta de productes de Banc Sabadell. El banc consolida així la seva aposta per la digitalització i la innovació en aquest segment, la qual cosa suposa un important avantatge competitiu dins el sector bancari.

D’ençà del 25 de novembre passat, els freelancers que treballen amb Banc Sabadell tindran accés directe a Nomo via l'app i el web de l'entitat, i a través de la xarxa d'oficines. El banc comença així a oferir als seus clients una solució pionera nascuda dins InnoCells, el seu hub de negocis digitals, i que sorgeix de la comprensió absoluta del dia a dia dels autònoms, de la seva càrrega de treball en la gestió del seu negoci i de les obligacions comptables i fiscals. La incorporació de Nomo posiciona Banc Sabadell com a entitat pionera en openbanking i la seva proposta de valor suposa un punt d'inflexió respecte a la banca tradicional.

Nomo parteix de la constatació que és fonamental donar suport a aquest col·lectiu clau per a l'economia espanyola, una visió compartida per Banc Sabadell que entronca amb la seva aposta per la digitalització. L'aplicació, disponible per a Android i iOS, és una alternativa smart a la gestió tradicional del negoci dels autònoms, amb la qual és possible posar fi a l'acumulació de tiquets i satisfer les necessitats alienes a l'activitat central del negoci.
 

Banc Sabadell i els autònoms

El segment dels professionals autònoms és un dels més rellevants per a Banc Sabadell, que des dels seus inicis ha tingut vocació de banc per a empreses i per a emprenedors independents. Actualment l'entitat té una quota del 16,4% en el mercat espanyol dels freelancers, i el 13% del marge del seu negoci de banca comercial prové d'aquest tipus de clients.

Banc Sabadell preveu tancar l'any 2019 amb 45.000 nous clients autònoms i per a l'any vinent s'ha proposat l'objectiu d'assolir els 45.700. L'èxit de la proposta de valor del banc per a aquest tipus de professionals es basa en les solucions de mobilitat, que inclouen l'atenció remota, la proactivitat i una oferta simplificada i canalitzada a través de mitjans digitals, que ara es reforça amb Nomo.
 

Sobre Nomo

Nomo és una plataforma digital per a autònoms que permet digitalitzar tiquets i factures, controlar la despesa i les vendes, afegir un compte bancari de qualsevol entitat financera per visualitzar a temps real la tresoreria del negoci i conciliar la comptabilitat amb els moviments bancaris. L'aplicació també analitza el resultat net trimestral de l'autònom i calcula a temps real la liquidació d'impostos a pagar a final de trimestre. A més ofereix un servei de gestoria, clau per a qualsevol autònom, per presentar impostos, generar els llibres de comptabilitat, així com disposar de consultes il·limitades a un gestor. Compten ja amb més de 40.000 autònoms a tot Espanya.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.