Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell convoca la Junta General Ordinària d'Accionistes el dia 30 de març de 2017


24/02/2017

A la reunió del Consell d'Administració de Banc Sabadell que va tenir lloc en el dia d'ahir, es va acordar convocar la Junta General Ordinària d'Accionistes a les 18:00 hores del dia 30 de març de 2017, a Sabadell, a la Fira de Sabadell, carrer Tres Creus , número 202. També es formula una segona convocatòria, en previsió que no es pogués celebrar la primera i que s’estableix al mateix lloc i a la mateixa hora del dia 29 març de 2017.

L'ordre del dia inclou, examen i aprovació, en aquest cas, de la proposta d'aplicació del resultat i de distribució del dividend de 0,05 euros per acció corresponent a l'exercici tancat a 31 de desembre del 2016.

Consulteu les Propostes d'Acords que es presentaran a l'esmentada Junta General Ordinària d'Accionistes per a la seva aprovació.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.