Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell ven el seu negoci de gestió i recobrament de deutes impagats a Lindorff España


28/07/2014
Banc Sabadell ha arribat a un acord amb Lindorff España per transmetre el seu negoci de gestió i recobrament de deutes impagats. El preu de l’operació puja als 162 milions d’euros i genera una plusvàlua bruta pel mateix import.

L’acord s’ha instrumentat per mitjà de la venda del negoci i s’ha complementat també amb la prestació de serveis de gestió i recobrament d’actius en mora per part de Lindorff España per un període inicial de deu anys. 

Aquesta operació, que comporta l’optimització dels processos de gestió i recobrament tant pel que fa al seu estoc actual d’actius en mora com a futurs actius que s’hi vagin afegint durant el període de vigència establert al contracte, s’emmarca en l’estratègia del grup Banc Sabadell de transformació del seu balanç, tal com queda definit al seu pla estratègic 2014-2016, Pla Triple.  
  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.