Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Premis i certificacions

El Compte Expansió Negoci de Banc Sabadell, escollit “Millor compte per a empreses del 2016” pels usuaris de Rankia


09/03/2017

Després de la posada en marxa de la "II Edició dels Premis Rankia" s’han guardonat aquelles entitats o productes financers que millor ho han fet a Espanya durant l’any 2016. Les candidatures van ser proposades per l‘equip de redacció de Rankia tenint en compte criteris com ara la presència del producte al mercat i les opinions que n’han donat els usuaris als diferents fòrums temàtics de Rankia. Després de 7.800 votacions realitzades entre el 30 de novembre del 2016 i el 31 de gener del 2017, el Compte Expansió Negocis de Banc Sabadell ha estat escollit "Millor compte per a empreses del 2016 " pels usuaris de Rankia.

El Compte Expansió Negocis de Banc Sabadell és un compte dirigit als autònoms, comerços i petites empreses, amb la finalitat que els negocis tinguin un suport en tota la seva activitat empresarial. És un compte que ofereix productes i avantatges als negocis, com ara finançament preferent, poques comissiones, assessoria e-commerce, contractació d’assegurances o assistència jurídica, entre d’altres.

L’entrega de la "II Edició dels Premis Rankia" tindrà lloc durant les jornades de la Fira Forinvest, que se celebrarà els dies 8 i 9 de març del 2017 a la Fira de Mostres de València. Aquest esdeveniment, que se celebra anualment a València des de l’any 2008, està considerat com la fira de finances més gran d’Espanya i serveix com a fòrum i expositor internacional dels diferents productes i àmbits que tenen a veure amb el sector financer, en el qual s’inclouen ponències i informació de tot tipus en relació amb aquest sector.

Més informació sobre el Compte Expansió Negocis.

Sobre Rankia

Rankia es una comunitat financera ubicada al lloc web www.rankia.com que disposa de més de 185.000 usuaris que comparteixen els seus coneixements i inquietuds respecte l’àmbit financer en particular i econòmic en general. Des del 2003, any de la seva creació, l’objectiu de Rankia ha estat i segueix sent el d’aportar un major grau de transparència al sector financer, per portar les finances a un llenguatge quotidià que qualsevol pugui entendre i que ajudi els inversors a prendre les millors decisions.

Rankia disposa de més de dos mil missatges publicats al dia als fòrums de debat i de més de 564 blogs sobre economia i finances, fet que constitueix la xarxa més gran de blogs financers de parla hispana. La diversitat inherent a la seva comunitat financera ha estat la motivació essencial per a la creació dels "Premis Rankia", en què l’usuari ha estat el protagonista essencial a l’hora de valorar democràticament els guardons concedits.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.